lauantai 22. syyskuuta 2012

Tuntematon sarja

Isoimmasta pienimpään
Sain nämä todella kauniit kynttilänjalat työkaveriystävältä täyttäessäni pyöreitä vuosia jokunen vuosi sitten. Ohuen ohutta lasia, joten todella varovainen pitää olla näitä siirrellessä. 

Mitään tietoja minulla ei näistä ole, mutta jos jollain muulla on, hurjan mielelläni otan tiedonmurusia vastaan näistäkin.

 Eilen oli todella kaunis, syksyinen sää. Aurinko paistoi ja taisivat linnutkin melkein laulaa. Tänään hieman sateista, joten nyt on oiva hetki kiertää vaikka oman kaupungin kaikki kirpparit pitkästä aikaa läpi. Toivottavasti löytyy jotain aarteita taas.

Lämminhenkistä viikonloppua Sinullekkin!


5 kommenttia:

 1. Kauniit, mutta en näitäkään tunne.
  Minulla on tuollainen vastaava kolmen sarja joissa pidetään tuikkuja.

  VastaaPoista
 2. Laitappa Sinäkin joskus kuvaa niistä, niin saan ihailla:)

  VastaaPoista
 3. todella kaunis kynttilälasi sarja, nyt aletaan polttaa kynttilöitä, kaamos lähestyy meitä, itse laitoin Riihimäenlasi purkkeihin kynttilöitä,en aikaisemmin älynyt että ne on niin kauniita niissä, purkit kun oli joutavina jossain komeroissa.
  t. sanosekukkasin blogista=pepita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riihimäen Karhu tölkit ovat minulla käytössä kynttilöiden ja tuikkujen säilytysastioina. Hienoja sisustuselementtejä.

   Poista
 4. Olisikohan sinula vinkkejä joulukortti askarteluihin, ilmoita jos on malleja sinulla blogiini. http://sanosekukkasin.blogspot.com

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat! Kiitos!